Rota

Welkom in Rota, een charmant kustplaatsje in het zuiden van Spanje, waar de mediterrane sfeer, geschiedenis en lokale gastvrijheid samenkomen. Of je nu hier bent voor een ontspannen vakantie of overweegt om hier te wonen, Rota heeft veel te bieden:

Playa de la Costilla: Geniet van de zon op Playa de la Costilla, een sfeervol strand met goudkleurig zand en kalme wateren, ideaal om te zwemmen en te ontspannen.

Casco Antiguo: Verken het historische Casco Antiguo, met zijn kronkelende straatjes, kleurrijke gevels en historische gebouwen, waaronder de Iglesia de Nuestra Señora de la O.

Castillo de Luna: Bezoek het indrukwekkende Castillo de Luna, een middeleeuws kasteel dat de skyline van Rota domineert, met uitzicht op de baai en de omliggende omgeving.

Jachthaven: Wandel langs de sfeervolle jachthaven, waar kleurrijke boten dobberen en waar je kunt genieten van de maritieme sfeer en uitzicht op zee.

Paseo Marítimo: Maak een ontspannen wandeling over de Paseo Marítimo, de wandelpromenade langs de kust, waar je kunt genieten van de zeelucht en het uitzicht op zee.

Mercado de Abastos: Ontdek lokale producten en lekkernijen op de Mercado de Abastos, een markt waar je verse producten en ambachtelijke goederen kunt vinden.

Gastronomie in Calle Charco: Proef de lokale keuken in Calle Charco, waar gezellige restaurants en tapasbars je uitnodigen om te genieten van authentieke Spaanse gerechten.

Rota biedt een ontspannen en authentieke mediterrane ervaring. Of je nu wilt genieten van een dagje aan het strand, door de historische straatjes wilt slenteren, of de lokale culinaire hoogstandjes wilt proeven, Rota nodigt je uit om de eenvoudige schoonheid van dit kustplaatsje te ontdekken. Laat je betoveren door de relaxte sfeer van Rota!