Salou

Welkom in Salou, een levendige badplaats aan de Costa Dorada in het noordoosten van Spanje, waar zon, strand en plezier centraal staan. Of je nu hier bent voor een bruisende vakantie of overweegt om hier te wonen, Salou heeft veel te bieden:

Playa Llevant: Geniet van de zon op Playa Llevant, het belangrijkste strand van Salou met fijn goudkleurig zand en helderblauw water, perfect voor zonnebaden en watersporten.

Passeig Jaume I: Wandel over de levendige Passeig Jaume I, de boulevard langs het strand, vol met winkels, restaurants en straatartiesten.

PortAventura World: Beleef avontuur en plezier in PortAventura World, een van de grootste pretparken van Europa, met spannende attracties en shows voor alle leeftijden.

Font Lluminosa: Bewonder de Font Lluminosa, een kleurrijke fontein met avond lichtshows op Plaza de las Comunidades Autónomas.

Capellans Beach: Ontspan op Capellans Beach, een kleinere baai met een ontspannen sfeer en gezellige strandbars.

Torre Vella: Verken Torre Vella, een historische toren die ooit diende als verdedigingswerk tegen piraten, nu een cultureel monument met uitzicht op de kust.

Cala Crancs: Ontdek Cala Crancs, een schilderachtige inham omringd door rotsen, ideaal voor snorkelen en een rustige dag aan zee.

Salou biedt een bruisende mix van strandplezier, entertainment en levendigheid. Of je nu op zoek bent naar adrenaline in het pretpark, wilt ontspannen aan het strand of het nachtleven wilt verkennen, Salou nodigt je uit om de veelzijdigheid van deze badplaats te ontdekken. Laat je betoveren door de energieke en vrolijke sfeer van Salou!