Tarifa

Welkom in Tarifa, een levendige kustplaats aan de zuidelijkste punt van Spanje, waar de Middellandse Zee en de Atlantische Oceaan samenkomen. Of je nu hier bent voor avontuurlijke watersporten of gewoon wilt genieten van de relaxte sfeer, Tarifa heeft veel te bieden:

Playa de los Lances: Geniet van de relaxte sfeer op Playa de los Lances, een uitgestrekt strand met fijn zand, ideaal om te zonnebaden en te genieten van de verkoelende zeebries.

Casco Antiguo: Verken het charmante Casco Antiguo, het historische centrum van Tarifa, met smalle straatjes, witgekalkte huizen en gezellige pleinen.

Castillo de Guzmán el Bueno: Bezoek het imposante Castillo de Guzmán el Bueno, een middeleeuws fort met uitzicht op de zee, waar je de geschiedenis van de regio kunt ontdekken.

Mirador del Estrecho: Bewonder het adembenemende uitzicht vanaf Mirador del Estrecho, een uitkijkpunt met panoramisch zicht op de Straat van Gibraltar en de kust van Marokko.

Kitesurfen en windsurfen: Tarifa staat bekend als een paradijs voor watersportliefhebbers. Probeer kitesurfen of windsurfen, waarvoor de stad wereldwijd bekend staat.

Mercado de Abastos: Ontdek de lokale smaken in Mercado de Abastos, de markt waar je verse producten, ambachtelijke goederen en lokale lekkernijen kunt vinden.

Chiringuitos op het strand: Proef de lokale keuken in een van de chiringuitos op het strand, waar je kunt genieten van verse vis en andere Spaanse specialiteiten.

Tarifa biedt een unieke combinatie van ontspanning, avontuur en lokale charme. Of je nu wilt luieren op het strand, de lokale cultuur wilt verkennen, of de golven wilt trotseren, Tarifa nodigt je uit om de dynamische sfeer van deze kustplaats te ervaren. Laat je betoveren door de relaxte en avontuurlijke spirit van Tarifa!