Torrevieja

Welkom in Torrevieja, een levendige kustplaats aan de Costa Blanca in Spanje, waar zon, zee en ontspanning samenkomen. Of je nu hier bent voor een zonnige vakantie of overweegt om hier te wonen, Torrevieja heeft veel te bieden:

Playa del Cura en Playa de los Locos: Geniet van de zon op de prachtige stranden, zoals Playa del Cura en Playa de los Locos. Perfect voor ontspannen dagen aan zee.

Parque de las Naciones: Ontdek Parque de las Naciones, een rustig park met vijvers en wandelpaden, ideaal voor een ontspannen middag in de natuur.

Paseo Marítimo: Wandel over de Paseo Marítimo, een levendige boulevard langs de kust, omringd door winkels, restaurants en gezellige terrassen.

Zoutmeren van Torrevieja: Bezoek de beroemde zoutmeren van Torrevieja, waar je kunt genieten van de roze kleur van het water en de heilzame modder.

Parque Natural de la Mata: Verken het nabijgelegen natuurpark, Parque Natural de la Mata, met zijn lagunes en diverse flora en fauna.

Museo del Mar y de la Sal: Leer meer over de maritieme geschiedenis van de regio in het Museo del Mar y de la Sal, een museum gewijd aan de zee en het zout.

Tapas in het Centro: Geniet van heerlijke tapas in het bruisende centrum van Torrevieja, waar je lokale smaken kunt proeven in de gezellige bars.

Torrevieja biedt een ontspannen sfeer met diverse mogelijkheden voor recreatie. Of je nu wilt genieten van het strand, de natuur wilt verkennen of de lokale cultuur wilt ervaren, Torrevieja nodigt je uit om te genieten van het beste van de Spaanse kust. Ontdek de charme van deze stad en laat je betoveren door de relaxte en zonnige levensstijl van Torrevieja!