Tossa de Mar

Welkom in Tossa de Mar, een schilderachtig kustplaatsje aan de Costa Brava in het noordoosten van Spanje, waar geschiedenis, strandplezier en Catalaanse charme samenkomen. Of je nu hier bent voor een ontspannen vakantie of overweegt om hier te wonen, Tossa de Mar heeft veel te bieden:

Platja Gran: Geniet van de zon op Platja Gran, het belangrijkste strand van Tossa de Mar, met goudkleurig zand en kristalhelder water, ideaal om te zwemmen en te ontspannen.

Vila Vella: Verken Vila Vella, de oude stad met goed bewaard gebleven middeleeuwse muren, smalle straatjes en gezellige pleinen, waar de geschiedenis tot leven komt.

Castillo de Tossa de Mar: Bezoek het imposante Castillo de Tossa de Mar, een middeleeuws kasteel op de top van de heuvel, met een adembenemend uitzicht over de zee en de stad.

Far de Tossa: Bewonder de vuurtoren, Far de Tossa, die een panoramisch uitzicht biedt over de kust en het omliggende landschap.

Sa Riera Park: Ontspan in Sa Riera Park, een groen gebied met schaduwrijke plekken en mooie tuinen, perfect voor een rustige wandeling.

Avenida Pelegrí: Wandel langs Avenida Pelegrí, de levendige boulevard met winkels, restaurants en uitzicht op zee, waar je kunt genieten van de lokale sfeer.

Mar Menuda: Ontdek Mar Menuda, een schilderachtige baai met kristalhelder water en rotsachtige formaties, ideaal om te snorkelen en te genieten van de natuurlijke schoonheid.

Tossa de Mar biedt een betoverende mix van geschiedenis, natuur en ontspanning. Of je nu door de oude straten wilt dwalen, de historische bezienswaardigheden wilt verkennen of wilt genieten van de prachtige stranden, Tossa de Mar nodigt je uit om de unieke charme van deze kustplaats te ervaren. Laat je betoveren door de Catalaanse gastvrijheid en de natuurlijke schoonheid van Tossa de Mar!