Benalmádena

Welkom in Benalmádena, een pittoreske badplaats aan de Costa del Sol in het zuiden van Spanje, waar zon, strand en gezelligheid samenkomen. Of je nu hier bent voor een ontspannen vakantie of overweegt om hier te wonen, Benalmádena heeft veel te bieden:

Playa de Malapesquera: Geniet van de zon op Playa de Malapesquera, een levendig strand met fijn goudkleurig zand en helderblauwe Middellandse Zee, ideaal om te zwemmen en te ontspannen.

Puerto Marina: Verken Puerto Marina, de chique jachthaven met luxe jachten, kleurrijke gebouwen, winkels en restaurants, waar de sfeer altijd levendig is.

Parque de la Paloma: Ontspan in Parque de la Paloma, een groot stadspark met groene gazons, exotische dieren en een vijver, perfect voor een rustige wandeling of picknick.

Tivoli World: Breng een dag door in Tivoli World, een amusementspark met attracties en entertainment voor het hele gezin.

Castillo Bil-Bil: Bewonder het sprookjesachtige Castillo Bil-Bil, een Moors kasteel aan zee dat vaak dient als cultureel centrum en evenementenlocatie.

Benalmádena Pueblo: Verken Benalmádena Pueblo, het historische centrum met witgekalkte huizen, smalle straatjes en uitzichtpunten die een panoramisch zicht bieden.

Selwo Marina: Bezoek Selwo Marina, een dolfinarium en themapark met een verscheidenheid aan zeedieren en interactieve shows.

Benalmádena biedt een ontspannen mix van strandplezier, cultuur en familie-entertainment. Of je nu wilt genieten van de zee, de lokale bezienswaardigheden wilt verkennen of een gezinsvriendelijke ervaring zoekt, Benalmádena nodigt je uit om de veelzijdigheid van deze badplaats te ontdekken. Laat je betoveren door de charmante sfeer van Benalmádena!