Fuengirola

Welkom in Fuengirola, een levendige badplaats aan de Costa del Sol in het zuiden van Spanje, waar strandplezier, cultuur en gezelligheid samenkomen. Of je nu hier bent voor een ontspannen vakantie of overweegt om hier te wonen, Fuengirola heeft veel te bieden:

Playa de Fuengirola: Geniet van de zon op Playa de Fuengirola, een langgerekt strand met goudkleurig zand en kalme wateren, ideaal om te zwemmen en te ontspannen.

Paseo Marítimo: Maak een wandeling over de Paseo Marítimo, de gezellige boulevard langs de kust, waar je kunt genieten van de zeebries en het bruisende uitzicht op zee.

Bioparc Fuengirola: Ontdek de biodiversiteit in Bioparc Fuengirola, een dierentuin met een natuurlijke en moderne benadering van dierenwelzijn en educatie.

Sohail Castle: Bezoek het historische Sohail Castle, een kasteel uit de 10e eeuw met een panoramisch uitzicht over de stad en de kustlijn.

Plaza de la Constitución: Verken het centrale plein, Plaza de la Constitución, omringd door winkels, bars en restaurants, waar je kunt genieten van de lokale sfeer.

Feria de Fuengirola: Ervaar de levendigheid van de Feria de Fuengirola, een traditioneel Spaans feest met kleurrijke processies, attracties en feestelijke activiteiten.

Mercado de Fuengirola: Ontdek lokale lekkernijen op de Mercado de Fuengirola, een markt waar je verse producten, vis en ambachtelijke goederen kunt vinden.

Fuengirola biedt een gezellige mix van strandplezier, cultuur en levendige straten. Of je nu wilt ontspannen aan het strand, lokale gerechten wilt proeven of de lokale cultuur wilt ervaren, Fuengirola nodigt je uit om de veelzijdigheid van deze badplaats te ontdekken. Laat je betoveren door de ontspannen sfeer van Fuengirola!