Torremolinos

Welkom in Torremolinos, een bruisende badplaats aan de Costa del Sol in het zuiden van Spanje, waar strandplezier, levendigheid en ontspanning samenkomen. Of je nu hier bent voor een zonnige vakantie of overweegt om hier te wonen, Torremolinos heeft veel te bieden:

Playa de Bajondillo: Geniet van de zon op Playa de Bajondillo, een uitnodigend strand met goudkleurig zand en kalme Middellandse Zee, perfect om te zwemmen en te ontspannen.

Paseo Marítimo: Maak een ontspannen wandeling over de Paseo Marítimo, de bruisende boulevard langs het strand, waar je kunt genieten van winkels, restaurants en uitzicht op zee.

La Carihuela: Verken de sfeervolle wijk La Carihuela, bekend om zijn traditionele vissershuizen, smalle straatjes en uitstekende visrestaurants.

Aqualand Torremolinos: Breng een dag door in Aqualand Torremolinos, een waterpark met glijbanen en zwembaden, perfect voor families en waterliefhebbers.

Parque La Batería: Ontspan in Parque La Batería, een groen stadspark met schaduwrijke plekken, fonteinen en een vijver, ideaal voor een rustige picknick.

Calle San Miguel: Winkel en flaneer door Calle San Miguel, de belangrijkste winkelstraat, waar je lokale producten, kleding en souvenirs kunt vinden.

La Nogalera: Ervaar het bruisende nachtleven in La Nogalera, het centrum van het nachtleven in Torremolinos, met bars, clubs en live muziek.

Torremolinos biedt een mix van strandplezier, winkelen en levendige uitgaansgelegenheden. Of je nu wilt ontspannen aan zee, lokale gerechten wilt proeven of het nachtleven wilt verkennen, Torremolinos nodigt je uit om de veelzijdigheid van deze badplaats te ontdekken. Laat je betoveren door de energieke sfeer van Torremolinos!