Valencia

Welkom in Valencia, een bruisende stad aan de oostkust van Spanje waar moderne levendigheid en traditionele charme samenkomen. Of je nu hier bent voor een stedentrip of overweegt om hier te wonen, Valencia heeft veel te bieden:

Stad van kunsten en wetenschappen: Bewonder de futuristische architectuur van de stad van kunsten en wetenschappen, een indrukwekkend complex met moderne gebouwen en culturele attracties.

Historische Wijk El Carmen: Verken de historische wijk El Carmen met zijn smalle straatjes, pleinen en historische gebouwen. Hier voel je de authentieke Spaanse sfeer.

Turia Park: Ontspan in het Turia Park, een voormalige rivierbedding omgetoverd tot een groen stadspark met sportfaciliteiten, speeltuinen en mooie wandelpaden.

La Malvarrosa strand: Geniet van zon en zee op het La Malvarrosa Strand, waar je kunt ontspannen en lokale visgerechten kunt proeven in de nabijgelegen restaurants.

Mercado Central: Bezoek de Mercado Central, een levendige markt waar je verse producten, lokale lekkernijen en souvenirs kunt vinden.

Valenciaanse Paella: Proef de Valenciaanse paella, een heerlijk gerecht dat zijn oorsprong vindt in deze regio. Lokale restaurants bieden je een authentieke culinaire ervaring.

Levendige avonden: ’s Avonds komt Valencia tot leven met levendige terrassen, tapasbars en gezellige restaurants. Geniet van de Spaanse gastvrijheid en bruisende sfeer.

Valencia is een stad vol contrasten, waar je moderne innovatie ontdekt naast eeuwenoude tradities. Of je nu de cultuur wilt opsnuiven, lekker wilt ontspannen in de natuur of gewoon wilt genieten van het stadsleven, Valencia verwelkomt je met open armen. Ontdek de veelzijdigheid van deze prachtige stad en laat je betoveren door de unieke mix van oud en nieuw!